Tusen takk alle sammen <3

    Skrevet 26.09.2014 klokken 01:31

Er så utrolig glad, rørt og ekstremt takknemlig for alle fine tilbakemeldinger jeg har fått på min aller første musikkvideo "Scream it out". Har fått så mange flotte meldinger fra både kjente og ukjente, det varmer skikkelig! I løpet av de to ukene musikkvideoen har vært ute har videoen fått over 10 000 visninger på Youtube!! Det har blitt skrevet fire artikler på nett- i Dagbladet, 730.no, Gaysir og Blikk! Låta lå i tillegg på 46.plass på itunes for litt over en uke siden! Sjukt!!! Dette hadde aldri skjedd hvis det ikke var for dere som har vært med å dele musikkvideoen, så tusen TUSEN TUUUUSEEEN takk alle sammen, det betyr mye! <3Link til artiklene:

* Dagbladet (videoreportasje): http://www.dbtv.no/3793765369001

* 730.nohttp://www.730.no/musicitem.aspx?newsId=16064

* Gaysir.nohttp://www.gaysir.no/artikkel.cfm?cid=16484

* Blikk.nohttp://www.blikk.no/iskriker-ut-mot-homofobi&Itemid=164

Gjerne fortsett å del videoen videre, og til dere som ikke har sett den enda, her er musikkvideoen:27 kommentarer

JEG ER UTE MED NY MUSIKKVIDEO!!!

    Skrevet 08.09.2014 klokken 10:39

Låta og videoen (som jeg har skrevet, sunget, regissert og klippet selv), er en dansbar låt med et mer alvorlig tema: du skal ikke være redd for å vise din kjærlighet. Du skal ikke straffes eller trakasseres for å elske noen av samme kjønn.

Abdul som er min motspiller har en forhistorie som gjør at det er svært modig av ham å stille opp i musikkvideoen. Han er en åpen homofil muslimsk gutt, født i Palestina. I hjemlandet sitt ble han holdt fanget av politiet og torturert pga sin legning. Han er bosatt i Oslo nå, kjemper for homofiles rettigheter, og er ikke redd for å stå fram som "homofil, muslimsk gutt". 

Vi er kommet langt i Norge med hensyn til rettigheter og syn på homofile. Men ikke så langt at vi fortsatt ikke trakasseres- noe som jo videoen handler om. Jeg ønsker at flest mulig skal se videoen, gjerne flere ganger- så kanskje noen oppdager at det "unormale"  i kjærligheten er ganske så "normalt"?

Jeg heter Joakim Kleven, er 21 år gammel og kommer fra Oslo. Jeg jobber som freelance regissør og klipper, og har hatt regi og klipp på både musikkvideoer og dokumentarer. Nå sist regi og klipp på dokumentarserien "Sweatshop" (om klesindustrien i Kambodsja) som har gått på aftenposten.no. Har laget musikkvideo og dokumentar for og om Alexander Rybak, i tillegg til andre artister som Sirius, Tooji og klippet for Madcon & Snoop Dogg, Truls, Stella Mwangi og flere.

Jeg har en liten artist i magen, men det er først og fremst som regissør, storyteller og klipper jeg ønsker å vise meg frem ved hjelp av et budskap som står mitt hjerte nært. Det å være en artist er en ny måte å formidle på for meg, men veldig spennende. Videoen er et resultat av et realt "spleiselag" hvor venner og familie har stilt opp både foran og bak kameraet. For her står budskapet i fokus: "Love knows no gender"!

#ScreamItOut 68 kommentarer

SEERSUKSESS!

    Skrevet 07.09.2014 klokken 22:59

Nettserien "Sweatshop" som jeg har hatt regi og klipp på er nå blitt sett av over en halv million nordmenn! Er så utrolig stolt og rørt av menneskene som har vært med å spre serien og som sier klart ifra at de ikke aksepterer dødsbillig mote! Over 22 000 har skrevet under kampanjen "Jeg vil gi tieren min" til Framtiden i Våre Hender og Knut Arild Hareide har tatt opp tema i Stortinget. Serien har fått mye omtale i Norge og en av dem som har stått på skikkelig er Anniken Jørgensen (fra Sweatshop) via bloggen hennes. Hun kjemper nå hardt mot H&M og denne dama er langt ifra ferdig! Dette har ført til oppmerksomhet i flere land som Spania, Mexico, Chile og Argentina. Derfor blir nå serien tekstet til både spansk og engelsk!! 

Er du en av de få som ikke har sett serien enda?? Sjekk ut traileren her eller gå inn på aptv.no/sweatshop for å se hele serien.7 kommentarer
Les mer i arkivet » April 2015 » Mars 2015 » Februar 2015
bilde

Mitt navn er Joakim Kleven, 22 år gammel og kommer fra Oslo. Elsker å filme, fotografere og reise. Jobber som freelance regissør & klipper, har bla. laget nettserien "Sweatshop" for Aftenposten.no. Dette er min foto/video blogg der du kan følge min hverdag gjennom mine bilder.

REKLAME

INSTAGRAM

Bloggdesign

- ALBISS.BLOGG.NO -
hits