DØDsbillig Mote

    Skrevet 08.05.2014 klokken 15:11

Torsdag 24. april hadde "Sweatshop" premiere på aftenposten.no, en nettserie jeg har jobbet med de siste månedene. Min rolle i produksjonen er regissør og klipper, jeg er utrolig stolt og ekstremt takknemlig for at jeg fikk lov til å lage denne serien. Håper virkelig alle jeg kjenner og alle som leser dette DELER episodene i sosiale medier. Tekstilarbeidere i mange land jobber i fabrikker under forferdelige forhold og tjener så lite at de så vidt overlever. Dette må vi få gjort noe med! "Hva skjer når du sender tre norske ungdommer til Kambodsja for å møte dem som syr klærne våre?" Se hele serien her eller på aftenposten.no. Dette angår oss alle!

Episode 1 "Det var mye verre enn jeg trodde det skulle være":

 

Episode 2 "Denne jakken hadde kostet henne en årslønn":

 

Episode 3 "Må vel holde på til jeg besvimer":

 

Episode 4 "De store kleskjedene sulter arbeiderne sine":

 

Episode 5 "Hva slags liv er dette":5 kommentarer

Tyrkia på 15 sek

    Skrevet 08.05.2014 klokken 13:51

 


Etter å ha jobbet to måneder med å klippe nettserien Sweatshop dro jeg sammen med familien min på en velfortjent ferie til Tyrkia! Der filmet jeg litt med GoPro kameraet som jeg fikk låne av kjæresten min Kristian og klippet sammen en liten snutt som jeg la ut på Instagram. Sjekk den ut, broren min (som også er med i snutten) har laget låten som blir brukt. Den heter "Clocks" (artistnavnet hans er Adriklé) og den kan du finne på itunes & spotify! 

Follow my blog with Bloglovin


Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » November 2014
bilde

Mitt navn er Joakim Kleven, 22 år gammel og kommer fra Oslo. Elsker å filme, fotografere og reise. Jobber som freelance regissør & klipper, har bla. laget nettserien "Sweatshop" for Aftenposten.no. Dette er min foto/video blogg der du kan følge min hverdag gjennom mine bilder.

REKLAME

INSTAGRAM

Bloggdesign

- ALBISS.BLOGG.NO -
hits