"Sweatshop" sett av 6 millioner!"

    Skrevet 15.02.2015 klokken 20:56

Sweatshop, serien som jeg er regissør og klipper på, har nå blitt sett av 6 MILLIONER totalt på youtube og Aftenposten!! Det har vært noen travle uker i og med at serien har fått så mye omtale i media den siste tiden. Jeg har gjort et intervju med en tysk radiokanal, vært på kanadisk tv, blitt intervjuet av en av de største brasilianske avisene, til og med Ashton Kutcher har delt serien! Det er virkelig helt utrolig, er så godt å se at folk bryr- for dette er et tema som angår oss alle!

Her er noen linker til div. artikler. Har rett og slett ikke kontroll over alle artiklene som ligger der ute, men dette er noen av de som finnes:

G1 Brasil (intervju), BR plus radio Tyskland (intervju), La Presse Canada (TV-reportasje), Aftenposten (artikkel), Framtiden.no (artikkel), Cosmopolitan UK (artikkel), CBC radio Canada/USA (intervju, Pål produsent), Ecouterre (intevju, Anniken, Ludvig, Frida), A Plus (artikkel), Glamour (artikkel), TFI News Frankrike (TV-reportasje), Stubru Belgia (radio-reportasje).

 


7 kommentarer

Sophie Elise x Joakim Kleven (vol. 2)

    Skrevet 09.02.2015 klokken 23:50

Har hengt litt med skjønne Sophie i dag og tatt noen bilder av henne ved Blå! Hva syntes dere om bildene?

14 kommentarer

Sophie Elise x Joakim Kleven (vol. 1)

    Skrevet 04.02.2015 klokken 10:48

I går tok jeg noen bilder av denne flotte solstråla her, hun er ganske så søt må jeg si! Hva syntes du om bildene?16 kommentarer

Fotografi

    Skrevet 02.02.2015 klokken 16:57

Hei alle sammen! Som dere sikkert har skjønt elsker jeg å ta bilder! Jeg eier et Canon 7D kamera og tre-fire gode objektiver. Selv om det meste arbeidet mitt går i regi og klipping av film, lar jeg ikke kameraet mitt ligge i ro fordet. Har filmet flere av musikkvideoene som jeg har laget selv, og hatt fotooppdrag ved siden av jobben. Her er noen av mine favorittbilder:

11 kommentarer
Les mer i arkivet » August 2015 » Mars 2015 » Februar 2015
bilde

Mitt navn er Joakim Kleven, 22 år gammel og kommer fra Oslo. Elsker å filme, fotografere og reise. Jobber som freelance regissør & klipper, har bla. laget nettserien "Sweatshop" for Aftenposten.no. Dette er min foto/video blogg der du kan følge min hverdag gjennom mine bilder.

REKLAME

INSTAGRAM

Bloggdesign

- ALBISS.BLOGG.NO -
hits