Love knows no gender!

  Skrevet 03.03.2015 klokken 21:18

Herregud! Nå har musikkvideoen min Scream it out passert 20.000 visninger! Tusen takk til alle som har vært med å spre musikkvideoen. Har du ikke sett den enda, sjekk den ut her:

Hva syntes du om musikkvideoen?9 kommentarer

"Sweatshop" sett av 6 millioner!"

  Skrevet 15.02.2015 klokken 20:56

Sweatshop, serien som jeg er regissør og klipper på, har nå blitt sett av 6 MILLIONER totalt på youtube og Aftenposten!! Det har vært noen travle uker i og med at serien har fått så mye omtale i media den siste tiden. Jeg har gjort et intervju med en tysk radiokanal, vært på kanadisk tv, blitt intervjuet av en av de største brasilianske avisene, til og med Ashton Kutcher har delt serien! Det er virkelig helt utrolig, er så godt å se at folk bryr- for dette er et tema som angår oss alle!

Her er noen linker til div. artikler. Har rett og slett ikke kontroll over alle artiklene som ligger der ute, men dette er noen av de som finnes:

G1 Brasil (intervju), BR plus radio Tyskland (intervju), La Presse Canada (TV-reportasje), Aftenposten (artikkel), Framtiden.no (artikkel), Cosmopolitan UK (artikkel), CBC radio Canada/USA (intervju, Pål produsent), Ecouterre (intevju, Anniken, Ludvig, Frida), A Plus (artikkel), Glamour (artikkel), TFI News Frankrike (TV-reportasje), Stubru Belgia (radio-reportasje).

 


7 kommentarer

Fotografi

  Skrevet 02.02.2015 klokken 16:57

Hei alle sammen! Som dere sikkert har skjønt elsker jeg å ta bilder! Jeg eier et Canon 7D kamera og tre-fire gode objektiver. Selv om det meste arbeidet mitt går i regi og klipping av film, lar jeg ikke kameraet mitt ligge i ro fordet. Har filmet flere av musikkvideoene som jeg har laget selv, og hatt fotooppdrag ved siden av jobben. Her er noen av mine favorittbilder:

11 kommentarer

CONTACT

  Skrevet 04.11.2014 klokken 16:23

Jobber freelance. Trenger du hjelp til et oppdrag? Ta kontakt på joakimkleven@hotmail.no.

Ser frem til å høre fra deg!Én kommentar

Tusen takk alle sammen <3

  Skrevet 26.09.2014 klokken 01:31

Er så utrolig glad, rørt og ekstremt takknemlig for alle fine tilbakemeldinger jeg har fått på min aller første musikkvideo "Scream it out". Har fått så mange flotte meldinger fra både kjente og ukjente, det varmer skikkelig! I løpet av de to ukene musikkvideoen har vært ute har videoen fått over 10 000 visninger på Youtube!! Det har blitt skrevet fire artikler på nett- i Dagbladet, 730.no, Gaysir og Blikk! Låta lå i tillegg på 46.plass på itunes for litt over en uke siden! Sjukt!!! Dette hadde aldri skjedd hvis det ikke var for dere som har vært med å dele musikkvideoen, så tusen TUSEN TUUUUSEEEN takk alle sammen, det betyr mye! <3Link til artiklene:

* Dagbladet (videoreportasje): http://www.dbtv.no/3793765369001

* 730.nohttp://www.730.no/musicitem.aspx?newsId=16064

* Gaysir.nohttp://www.gaysir.no/artikkel.cfm?cid=16484

* Blikk.nohttp://www.blikk.no/iskriker-ut-mot-homofobi&Itemid=164

Gjerne fortsett å del videoen videre, og til dere som ikke har sett den enda, her er musikkvideoen:27 kommentarer

JEG ER UTE MED NY MUSIKKVIDEO!!!

  Skrevet 08.09.2014 klokken 10:39

Låta og videoen (som jeg har skrevet, sunget, regissert og klippet selv), er en dansbar låt med et mer alvorlig tema: du skal ikke være redd for å vise din kjærlighet. Du skal ikke straffes eller trakasseres for å elske noen av samme kjønn.

Abdul som er min motspiller har en forhistorie som gjør at det er svært modig av ham å stille opp i musikkvideoen. Han er en åpen homofil muslimsk gutt, født i Palestina. I hjemlandet sitt ble han holdt fanget av politiet og torturert pga sin legning. Han er bosatt i Oslo nå, kjemper for homofiles rettigheter, og er ikke redd for å stå fram som "homofil, muslimsk gutt". 

Vi er kommet langt i Norge med hensyn til rettigheter og syn på homofile. Men ikke så langt at vi fortsatt ikke trakasseres- noe som jo videoen handler om. Jeg ønsker at flest mulig skal se videoen, gjerne flere ganger- så kanskje noen oppdager at det "unormale"  i kjærligheten er ganske så "normalt"?

Jeg heter Joakim Kleven, er 21 år gammel og kommer fra Oslo. Jeg jobber som freelance regissør og klipper, og har hatt regi og klipp på både musikkvideoer og dokumentarer. Nå sist regi og klipp på dokumentarserien "Sweatshop" (om klesindustrien i Kambodsja) som har gått på aftenposten.no. Har laget musikkvideo og dokumentar for og om Alexander Rybak, i tillegg til andre artister som Sirius, Tooji og klippet for Madcon & Snoop Dogg, Truls, Stella Mwangi og flere.

Jeg har en liten artist i magen, men det er først og fremst som regissør, storyteller og klipper jeg ønsker å vise meg frem ved hjelp av et budskap som står mitt hjerte nært. Det å være en artist er en ny måte å formidle på for meg, men veldig spennende. Videoen er et resultat av et realt "spleiselag" hvor venner og familie har stilt opp både foran og bak kameraet. For her står budskapet i fokus: "Love knows no gender"!

#ScreamItOut 68 kommentarer

SEERSUKSESS!

  Skrevet 07.09.2014 klokken 22:59

Nettserien "Sweatshop" som jeg har hatt regi og klipp på er nå blitt sett av over en halv million nordmenn! Er så utrolig stolt og rørt av menneskene som har vært med å spre serien og som sier klart ifra at de ikke aksepterer dødsbillig mote! Over 22 000 har skrevet under kampanjen "Jeg vil gi tieren min" til Framtiden i Våre Hender og Knut Arild Hareide har tatt opp tema i Stortinget. Serien har fått mye omtale i Norge og en av dem som har stått på skikkelig er Anniken Jørgensen (fra Sweatshop) via bloggen hennes. Hun kjemper nå hardt mot H&M og denne dama er langt ifra ferdig! Dette har ført til oppmerksomhet i flere land som Spania, Mexico, Chile og Argentina. Derfor blir nå serien tekstet til både spansk og engelsk!! 

Er du en av de få som ikke har sett serien enda?? Sjekk ut traileren her eller gå inn på aptv.no/sweatshop for å se hele serien.7 kommentarer

DØDsbillig Mote

  Skrevet 08.05.2014 klokken 15:11

Torsdag 24. april hadde "Sweatshop" premiere på aftenposten.no, en nettserie jeg har jobbet med de siste månedene. Min rolle i produksjonen er regissør og klipper, jeg er utrolig stolt og ekstremt takknemlig for at jeg fikk lov til å lage denne serien. Håper virkelig alle jeg kjenner og alle som leser dette DELER episodene i sosiale medier. Tekstilarbeidere i mange land jobber i fabrikker under forferdelige forhold og tjener så lite at de så vidt overlever. Dette må vi få gjort noe med! "Hva skjer når du sender tre norske ungdommer til Kambodsja for å møte dem som syr klærne våre?" Se hele serien her eller på aftenposten.no. Dette angår oss alle!

Episode 1 "Det var mye verre enn jeg trodde det skulle være":

 

Episode 2 "Denne jakken hadde kostet henne en årslønn":

 

Episode 3 "Må vel holde på til jeg besvimer":

 

Episode 4 "De store kleskjedene sulter arbeiderne sine":

 

Episode 5 "Hva slags liv er dette":5 kommentarer
Les mer i arkivet » August 2015 » Mars 2015 » Februar 2015
bilde

Mitt navn er Joakim Kleven, 22 år gammel og kommer fra Oslo. Elsker å filme, fotografere og reise. Jobber som freelance regissør & klipper, har bla. laget nettserien "Sweatshop" for Aftenposten.no. Dette er min foto/video blogg der du kan følge min hverdag gjennom mine bilder.

Kontakt: joakimkleven@hotmail.no

REKLAME

INSTAGRAM

Bloggdesign

- ALBISS.BLOGG.NO -
hits