"Sweatshop" sett av 6 millioner!"

    Skrevet 15.02.2015 klokken 20:56

Sweatshop, serien som jeg er regissør og klipper på, har nå blitt sett av 6 MILLIONER totalt på youtube og Aftenposten!! Det har vært noen travle uker i og med at serien har fått så mye omtale i media den siste tiden. Jeg har gjort et intervju med en tysk radiokanal, vært på kanadisk tv, blitt intervjuet av en av de største brasilianske avisene, til og med Ashton Kutcher har delt serien! Det er virkelig helt utrolig, er så godt å se at folk bryr- for dette er et tema som angår oss alle!

Her er noen linker til div. artikler. Har rett og slett ikke kontroll over alle artiklene som ligger der ute, men dette er noen av de som finnes:

G1 Brasil (intervju), BR plus radio Tyskland (intervju), La Presse Canada (TV-reportasje), Aftenposten (artikkel), Framtiden.no (artikkel), Cosmopolitan UK (artikkel), CBC radio Canada/USA (intervju, Pål produsent), Ecouterre (intevju, Anniken, Ludvig, Frida), A Plus (artikkel), Glamour (artikkel), TFI News Frankrike (TV-reportasje), Stubru Belgia (radio-reportasje).

 


7 kommentarer

CamillaMH

16.02.2015 kl.02:54

Dette tror jeg ikke jeg har hørt om før...
ingrid

16.02.2015 kl.07:53

Jeg har også linket til serien :) Oppdaget den da jeg skrev en artikkel om redesign og bærekraftig utvikling på skolen. Også ble jeg skikkelig opptatt av det viktige temaet, som vi vet Alt for lite om....
Maria

16.02.2015 kl.10:23

Har selv sett serien, synes den var kjempebra og fikk meg litt til å tenke litt og se ting i nytt pespektiv. Visste ikke så mye om denne baksiden, og at det var tekstilarbeidere som jobbet under så dårlige forhold. Tror nok det er mye man ikke vet i verden, som man bare gjør fordi man har gjort det siden man var liten. Den virkelige sannheten om slik det er har vi her i vesten omtrent skjøvet bort, og glemt. Det er liksom ikke noe vi skal tenke på....sukksessen har alltid en bakside, og noen som alltid står bak den som ikke får så mye igjen for det.

Bra det begynner å komme litt frem nå!!
Olivia

16.02.2015 kl.23:24

Har sett alle episodene. Serien er kjempebra, og jeg fikk med en gang et annet syn på hvordan verden egentlig er!
Linn Victoria Grindberg

22.02.2015 kl.20:28

Jeg har sett alle episodene, serien i seg selv er kjempebra! Fikk også et helt annet syn på hvordan denne verden vi lever i egentlig er... Får vondt i hele kroppen bare av å tenke på det, fysj..
Silje S. Lopez

22.02.2015 kl.21:04

Har aldri hørt om sweatshop :O
Evita

02.04.2016 kl.12:40

Hei Joakim.Jeg ville bare si at eg elsker dei og ring meg

Skriv en ny kommentar

bilde

Mitt navn er Joakim Kleven, 22 år gammel og kommer fra Oslo. Elsker å filme, fotografere og reise. Jobber som freelance regissør & klipper, har bla. laget nettserien "Sweatshop" for Aftenposten.no. Dette er min foto/video blogg der du kan følge min hverdag gjennom mine bilder.

Kontakt: joakimkleven@hotmail.no

REKLAME

INSTAGRAM

Bloggdesign

- ALBISS.BLOGG.NO -
hits